Αρχική Τελευταία Νέα Τροχαίο στον δρόμο Λεμεσό – Πλατρών με 5 τραυματίες, ένας σε σοβαρή...

Τροχαίο στον δρόμο Λεμεσό – Πλατρών με 5 τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, προκαλώντας ανησυχία και κινητοποίηση των αρχών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα συνέβη όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα όχημα που οδηγούσε 24χρονος, με συνοδηγό έναν 20χρονο και συνεπιβάτες έναν 15χρονο και έναν 18χρονο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, ο οποίος επιχειρούσε να στρίψει δεξιά στην περιοχή Βατί.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 24χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να παρέμβει για τον απεγκλωβισμό του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στον πνεύμονα, εξάρθρωση αγκώνα και κακώσεις στο σώμα. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 20χρονος συνοδηγός υπέστη τραύμα στο κεφάλι και στο γόνατο, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Όλοι οι επιβάτες των δύο οχημάτων διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, εκτός από τον 24χρονο και τον 20χρονο, οι υπόλοιποι τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και έλαβαν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.