Αρχική Τελευταία Νέα Βγάλτε κουβέρτες και μπουφάν! Από απόψε Χειμώνας με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Βγάλτε κουβέρτες και μπουφάν! Από απόψε Χειμώνας με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. 

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέχρι δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Στις καταιγίδες ο άνεµος µπορεί να είναι µεταβλητός και να φθάσει τα 5 µποφόρ. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος ενώ τοπικά θα πέσουν βροχές και θα σηµειωθεί καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να πέσουν λίγες τοπικές βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα δυτικά λίγο ταραγµένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε λίγες τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά µερικά συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο και θα πλησιάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.