Αρχική Διεθνή Βιασμός 12χρονης: Τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα… υπεράνω υποψίας!

Βιασμός 12χρονης: Τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα… υπεράνω υποψίας!

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή έκδοσης τεσσάρων ακόμα ενταλμάτων σύλληψης. Και αυτό διότι οι αστυνομικές αρχές περιμένουν ο εισαγγελέας να «ανάψει» το πράσινο φως προκειμένου να συλλάβουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπα της διπλανής πόρτας που μέσα από «ροζ» σελίδες και εφαρμογές ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την βίασαν τουλάχιστον από μία φορά ο καθένας.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα στοιχεία που αφορούν άλλα έξι άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κακοποίσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι. Η 12χρονη παραμένει σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες με συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να προχωρήσει ακόμα περισότερο η υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ακόμα αλλά θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ένας ακόμα από τους βιαστές της 12χρονης

Στο μεταξύ συνελήφθη άλλος ένας από τους βιαστές του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Πρόκειται για έναν 33χρονο με το όνομα Αναστάσιος Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο άνδρας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας χθες το βράδυ, έπειτα από ένταλμα σύλληψης, και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Οι πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν τις χειροπέδες ήταν ότι «μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία».

Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προσέγγισε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ συμπλήρωσε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία. «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο πρόσωπα – Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν στις «ροζ» εφαρμογές με τη 12χρονη. Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα μοιάζει με το κοριτσάκι.

Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, τα στοιχεία των δύο Ελλήνων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ονομάζεται Γιώργος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το Καζακστάν και ο δεύτερος ονομάζεται Παναγιώτης, είναι ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

Ο Έλληνας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσήλθε στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Καζακστανός έκανε το ίδιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.