Αρχική Τελευταία Νέα Βόμβες Φαίδωνα: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» – Βρήκε κλουβί περιστεριών...

Βόμβες Φαίδωνα: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» – Βρήκε κλουβί περιστεριών που μεταφέρουν ναρκωτικά

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, δηλώνει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στην Αναβαργό για την εκτέλεση έργων στον δρόμο που θα ενώνει την Πάφο με την κοινότητα Κονιών.

Κατά τις δηλώσεις του στον τόπο των γεγονότων, ο κ. Φαίδωνος ανακοίνωσε ότι πριν από 6 χρόνια επισήμανε ότι κάποιος έχει χτίσει αποθήκες και κλουβιά για σκυλιά και περιστέρια εντός ζώνης προστασίας του περιβάλλοντος.

Αποκάλυψε επιπλέον ότι το πρόσωπο είναι γνωστό στην αστυνομία και η ΥΚΑΝ διεξήγαγε έρευνες για ναρκωτικά στην περιοχή, ενώ το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη μετά από καταγγελία για τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του.

«Σήμερα, ενώ βρισκόμασταν εδώ, διαπιστώσαμε ότι έχει κατασκευάσει κλουβιά για περιστέρια που μεταφέρουν ναρκωτικά πάνω στην κοίτη. Το άτομο αυτό αρνήθηκε να καταστρέψει το κλουβί. Μου αποκάλυψε επιπλέον ποιοι είχαν σκοπό να τοποθετήσουν βόμβα στο σπίτι της μητέρας μου. Επίσης, μου αποκάλυψε ότι αν μου έβαζε βόμβα, αυτός θα εγκατέλειπε τον χώρο και τη βεράντα», επεσήμανε.

Επιπλέον, είπε ότι το συγκεκριμένο άτομο του αποκάλυψε ότι γνωρίζει πώς να τοποθετεί βόμβες και πρότεινε να το έχει υπόψη του. Μετά από αυτήν την απειλή, δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία.