Αρχική BusinessNews Βράβευση του Αείμνηστου Μιχαλάκη Γ. Λεπτού για την Προσφορά του στον LBDA

Βράβευση του Αείμνηστου Μιχαλάκη Γ. Λεπτού για την Προσφορά του στον LBDA

Σε μια συγκινητική τελετή, η συμβολή του αείμνηστου Μιχάλη Γ. Λεπτού, ιδρυτή της Leptos Estates, αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο για την αφοσίωση και τη συνεισφορά του στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Το βραβείο παρέλαβαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι γιοι του, Γιώργος Μ. Λεπτός και Παντελής Μ. Λεπτός, συμπρόεδροι του Ομίλου Λεπτός, στο Gala Dinner του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στις 08 Μαΐου 2024.

Ο Μιχαλάκης Γ. Λεπτός, με το όραμα και την ηγετικότητα του, καθοδήγησε τον Όμιλο Λεπτός σε μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης και καινοτομίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο. Η επιμονή του στη δημιουργία υψηλής ποιότητας έργων και η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας αναγνωρίστηκαν και τιμήθηκαν από τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

Ο Όμιλος Λεπτός παραμένει δεσμευμένος στη διατήρηση των υψηλών προτύπων που καθιέρωσε ο Μιχάλης Γ. Λεπτός, συνεχίζοντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της Κύπρου με καινοτόμα και βιώσιμα έργα. Ο ¨Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με βάση τις αρχές της ποιότητας, της ακεραιότητας και της υπευθυνότητας, τιμώντας την κληρονομιά του ιδρυτή της.

Η βράβευση του Μιχάλη Γ. Λεπτού αποτελεί αναγνώριση της σημαντικής του συνεισφοράς στην αγορά ακινήτων της Κύπρου και της ανεκτίμητης κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Ο Όμιλος Λεπτός, υπό την ηγεσία των γιων του, Γιώργου και Παντελή, θα συνεχίσει να προάγει τις αξίες του ιδρυτή του και να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.