Αρχική Τελευταία Νέα Βροχές και χιόνια στο μενού του καιρού τις επόμενες ημέρες

Βροχές και χιόνια στο μενού του καιρού τις επόμενες ημέρες

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Παρασκευή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ενώ από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 18 εκατοστά.