Αρχική BusinessNews Weekends στο Parklane Resort & Spa

Weekends στο Parklane Resort & Spa

© Matthew Shaw All rights reserved and all moral rights asserted. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw

Λεμεσός, 24 Απριλίου 2023 – Με έξι εστιατόρια και μπαρ, κομψές και άνετες προτάσεις διαμονής, ένα πολυβραβευμένο Spa με πληθώρα αναζωογονητικών θεραπειών, πλήθος δραστηριοτήτων για ενήλικες και παιδιά και εξαίσιους χώρους για να φιλοξενήσουν το πάρτι των ονείρων σας, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα Σαββατοκύριακο που θα το θυμάστε για πάντα.

 

Περιτριγυρισμένο από τροπικούς κήπους δίπλα σε μια αμμώδη παραλία 300 μ., μόλις 15 χλμ. από τη Λεμεσό, το Parklane Resort & Spa είναι ένας ολοκληρωμένος προορισμός για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια που θέλουν να συνδυάσουν την ξεκούρασή τους με μια ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικη και με εμπειρίες ανεπανάληπτες.

Κάντε τα γενέθλιά σας -ή την όποια μικρή ή μεγάλη στιγμή θέλετε να γιορτάσετε- ένα event που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους αγαπημένους σας. Εσείς απλώς διαλέξτε από την ευρεία ποικιλία των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εκείνον που σας ταιριάζει και αφήστε την έμπειρη ομάδα του Parklane να οργανώσει το πάρτι ή τη δεξίωσή σας όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε.

Περάστε ένα ξεχωριστό διήμερο ή τριήμερο bachelorette με τις φίλες σας, με αέρα Γαλλικής Ριβιέρας και vibes κοσμοπολίτικα. Απολαύστε τη μοναδική, γαλλικού στυλ εμπειρία brunch La Vie en Rosé στο φημισμένο LPM Restaurant & Bar Limassol, αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών του Kalloni Spa για να ζήσετε μια πολυτελή εμπειρία αναζωογόνησης και βιώστε τη μοναδική, party chic ενέργεια του Nammos Limassol, χορεύοντας με ένα ποτήρι σαμπάνια ή ένα signature κοκτέιλ στο χέρι.

Ειδικά για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, 29 Απριλίου-1η Μαΐου, τα μεσημέρια στο Nammos Limassol θα έχουν party vibes χάρη στους φημισμένους Goldsingers, που θα έρθουν από το Μονακό για να μας ξεσηκώσουν με τις ερμηνείες και την ενέργειά τους. Το Nammos Limassol θα φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλά ακόμα μουσικά events, live ή με διάσημους DJs, και εντυπωσιακά happenings, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά πως είναι ο απόλυτος lifestyle προορισμός του καλοκαιριού.

Αφήστε τα παιδιά υπό την επίβλεψη του εκπαιδευμένου προσωπικού στο Park Kidz, το μεγαλύτερο κέντρο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη. Όσο εκείνα θα παίζουν και θα γελούν απολαμβάνοντας μία σειρά από δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες, εσείς χαρείτε τις βουτιές στην παραλία ή σε μία από τις εξωτερικές πισίνες, κάντε ένα μάθημα γιόγκα ή πιλάτες στο υπερσύγχρονο Park Fit, βιώστε τα οφέλη της θαλασσοθεραπείας στο Kalloni Spa ή αθληθείτε στα γήπεδα τένις και μίνι ποδοσφαίρου.

Κλείστε με την παρέα σας μία Park Villa με ιδιωτική πισίνα μόνο για εσάς και ετοιμαστείτε για την επιτομή του μεσογειακού lifestyle. Ήλιος, χαλάρωση, διασκέδαση, όλα σε συνθήκες απόλυτης ιδιωτικότητας. Οι υψηλής αισθητικής εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι εγγυώνται μία απόδραση με αμίμητο στυλ, ενώ ο private chef θα είναι στη διάθεσή σας για να ετοιμάσει πλούσια γεύματα αποκλειστικά για εσάς.

© Matthew Shaw All rights reserved and all moral rights asserted. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html
Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw

Για όσους το ιδανικό Σαββατοκύριακο ταυτίζεται με έναν ξεκούραστο ύπνο, ηρεμία και εξαίρετο φαγητό, το Parklane Resort & Spa έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Τα signature κρεβάτια της Luxury Collection θα σας προσφέρουν τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας και η ημέρα σας θα ξεκινήσει με την ομορφότερη θέα από το μπαλκόνι του δωματίου ή της σουίτας σας στο βαθύ μπλε της Μεσογείου ή στο αναζωογονητικό πράσινο των κήπων.

Έπειτα, τα έξι εστιατόρια και μπαρ του resort θα σας δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε γευστικά από τη νότια Γαλλία έως την Ιαπωνία, προσφέροντας γαστρονομικές εμπειρίες που θα γοητεύσουν όλες τις αισθήσεις σας.

Απολαύστε το πρωινό σας ή ένα à-la-carte δείπνο στο Lanes και μία δροσερή σαλάτα ή ένα ελαφρύ γεύμα στο Vithos, δίπλα στην πισίνα. Στο Gallery, γευτείτε ένα απολαυστικό brunch και διεθνή κουζίνα το μεσημέρι, χαλαρώστε στο υπαίθριο shisha bar στη βεράντα του το απόγευμα και μυηθείτε στην καλύτερη εμπειρία sushi το βράδυ, καθώς μετατρέπεται στο πιο σικ sushi bar της περιοχής.

Στο Il Teatro σας περιμένουν η ρομαντική ατμόσφαιρα και οι ιταλικές σπεσιαλιτέ, ενώ στο LPM Restaurant & Bar Limassol η γαλλική φινέτσα και τα δημιουργικά πιάτα με έμπνευση από τη Ριβιέρα. Στο Nammos Limassol, οι φίνες δημιουργίες με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και οι prime κοπές μοσχαρίσιου κρέατος θα χαρίσουν κύματα απόλαυσης και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μία απόδραση στο Parklane Resort & Spa και ετοιμαστείτε για ένα weekend getaway που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: 25 862000 | Reservations@parklanecyprus.com