Αρχική BusinessNews Η Wolt φέρνει στην πόρτα μας τα αγαπημένα γεύματα των McDonald’s

Η Wolt φέρνει στην πόρτα μας τα αγαπημένα γεύματα των McDonald’s

Η Wolt διευρύνει τη δυναμική της παρουσία στην κυπριακή αγορά, εγκαινιάζοντας συνεργασία με ένα ιδιαίτερα αγαπημένο brand, όπως είναι τα McDonald’s

 

Τη νέα τους συνεργασία εγκαινιάζουν Wolt και McDonald’s στην Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής της Wolt να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους γεύματα στο σπίτι, μέσα σε λίγα λεπτά.

Το αγαπημένο μενού των McDonald’s είναι ήδη διαθέσιμο στην πλατφόρμα της Wolt από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, αρχικά με δύο εστιατόρια, ένα στη Λευκωσία (Παλλουριώτισσα) και ένα στη Λάρνακα (Λιβάδια), ενώ σε δεύτερη φάση, προστέθηκαν επτά επιπλέον εστιατόρια σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο.

Στόχος είναι μέσα στους επόμενους μήνες να εξυπηρετείται το 100% των περιοχών της Κύπρου, με την ένταξη όλων των εστιατορίων της αλυσίδας στην εφαρμογή της Wolt.

Μέσω αυτής της συνεργασίας η Wolt διευρύνει τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Κύπρου, προσφέροντας στους χρήστες της εφαρμογής ένα ακόμα αγαπημένο brand, όπως τα McDonald’s, εμπλουτίζοντας παράλληλα συνεχώς τις διαθέσιμες επιλογές για τον πελάτη.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην πλατφόρμα μας μια κορυφαία αλυσίδα εστιατορίων όπως τα McDonald’s, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας στην Κύπρο να απολαύσουν τα αγαπημένα τους γεύματα στο σπίτι, μέσα από την εμπειρία της εφαρμογής της Wolt. Η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την ηγετική μας θέση στην αγορά της Κύπρου, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέες στρατηγικές συνεργασίες.»