Αρχική Τελευταία Νέα Χειροπέδες σε δημόσιο υπάλληλο για κλοπή κρατικής περιουσίας

Χειροπέδες σε δημόσιο υπάλληλο για κλοπή κρατικής περιουσίας

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υποκράτηση δημόσιος υπάλληλος ηλικίας 35 ετών από την επαρχία Πάφου υποπτος για κλοπή περιουσίας του τμήματος Αλιείας αξίας 3000 ευρω.

Σύμφωνα με την αστυνομία στις 30 Ιανουαρίου επιθεωρητής του τμήματος Αλιείας Πάφου επισκέφθηκε το τμήμα ανιχνεύσεως εγκληματων και κατήγγειλε ότι την προηγούμενη μέρα αγνωστο πρόσωπο διέρρηξε το αντλιοστάσιο του τμήματος υδάτων στην Κολώνη και έκλεψε 20 ζεμπύλες με δίκτυα, 15 ζεμπύλες αδειες καθώς και τρία ψαροντούφεκκα όλα συνολικής αξίας 3000 ευρω.

Χθες δόθηκε στην αστυνομία πληροφορία σύμφωνα με την οποία στην οικία 35χρονου στην Γεροσκήπου βρίσκεται κρυμμένη η κλοπιμαία περιουσία του τμήματος αλιείας. Εξεταστές της υπόθεσης με την συνεργασία μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων ερεύνησαν με δικαστκό ένταλμα την κκατοικία και εντόπισαν μέρος της κλεμμένης περιουσίας. Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνήθηκε την κλοπή προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι τα ανευρεθέντα στην κατοικία του του τα έδωσε άγνωστο πρόσωπο. Πρίν από λίγο ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του ΕΔΠάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησής του για πέντε μέρες.