Αρχική Τελευταία Νέα Υφυπουργός Τουρισμού : Παραιτήθηκε η 19χρονη που είχε προσληφθεί γιατί δεν μπορούσε...

Υφυπουργός Τουρισμού : Παραιτήθηκε η 19χρονη που είχε προσληφθεί γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το κλίμα εναντίον της

Ο υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής, ανακοίνωσε ότι η δεκαεννιάχρονη, που είχε προσληφθεί με συμβόλαιο, κυρίως για διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του υφυπουργείου, υπέβαλε σήμερα παραίτηση, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον της.

Στην πρώτη αντίδραση του για το θέμα, στην εκπομπή του ΡΙΚ “Από Μέρα Σε Μέρα”, ο υφυπουργός Τουρισμού τόνισε ότι πήρε τρεις φορές γνωμοδότηση για το ότι δεν υπήρχε παρανομία στη σύναψη συμβολαίου με νεαρό άτομο ή μη πτυχιούχο, για τη συγκεκριμένη θέση.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ουδέποτε επικοινώνησε είτε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε με το Προεδρικό, για το συγκεκριμένο θέμα.

Καταγγέλλοντας ότι η νεαρή, ο ίδιος, αλλά και μέλη της οικογένειας του δέχθηκαν πολλές επιθέσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ο Κώστας Κουμής σημείωσε ότι σέβεται τις απόψεις του Γενικού Ελεγκτη και ότι, “εάν το ίδιο το σύστημα νοσεί, θα πρέπει να διορθωθεί”.

Ωστόσο, είπε, “ο χαρακτηρισμός δεν είναι επιτρεπτό αποτελεί αόριστη τοποθέτηση”.

“Το Υφυπουργείο”, είπε, “απασχολούν πιο σοβαρά προβλήματα και θα πρέπει να μας αφήσουν να εργαστούμε, ώστε να κριθούμε από το αποτέλεσμα”.