Αρχική Τελευταία Νέα Υπ.Υγείας: Ραντεβού για εμβολιασμό μέσω τηλεφωνικών γραμμών – Όλες οι πληροφορίες

Υπ.Υγείας: Ραντεβού για εμβολιασμό μέσω τηλεφωνικών γραμμών – Όλες οι πληροφορίες

Τηλεφωνικές γραμμές για διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό, τίθενται σε λειτουργία σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολίτων, προσφέρει τη δυνατότητα στα άτομα που το επιθυμούν να διευθετήσουν ραντεβού για εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 και μέσω των τηλεφωνικών γραμμών του Υπουργείου Υγείας 22 60 54 00, 97 71 01 01 και 97 71 02 02.

Διευκρινίζεται  ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στα πιο πάνω τηλέφωνα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή μεταξύ των ωρών 7:30 π.μ.-4 μ.μ.. Μετά από τις 4 μ.μ., οι πολίτες μπορούν να αποστέλλουν μόνο γραπτό μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα  97 71 01 01 και 97 71 02 02.

Το ραντεβού για εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 θα διευθετείται μόνο εντός της βδομάδας που γίνεται η τηλεφωνική επικοινωνία από τον πολίτη, καθώς το προσωπικό που διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις γνωρίζει για τη διαθεσιμότητα των ραντεβού στα Εμβολιαστικά Κέντρα παγκύπρια μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα.

Διευκρινίζεται εκ νέου ότι στις συγκεκριμένες τηλεφωνικές γραμμές δεν μπορεί να γίνει επαναπρογραμματισμός της 1ης δόσης που διευθετείται μέσω της Πύλης Εμβολιασμού από τον ίδιο τον δικαιούχο. Οι πολίτες που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν να επαναδιευθετήσουν ραντεβού για 1η δόση, πρέπει να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1474, να ακυρώνουν το ραντεβού τους και να διευθετούν νέο μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ή τηλεφωνικώς.

Σημειώνεται ότι όσα αιτήματα για επαναπρογραμματισμό έχουν αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] θα διευθετηθούν κανονικά για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η Πύλη Εμβολιασμού παραμένει ανοικτή συνεχόμενα και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού με τα διαθέσιμα εμβόλια.