Αρχική Τελευταία Νέα Υπεραγορές Αλφαμέγα: Θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή στην εκστρατεία στήριξης του Λιβάνου

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή στην εκστρατεία στήριξης του Λιβάνου

Πενήντα-πέντε τόνοι ξηράς τροφής για τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία αποστολής ποσότητας ξηράς τροφής μακράς διάρκειας και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών των πληγέντων από την καταστροφική έκρηξη στον Λίβανο, εκφράζουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Συνολικά, στο πλαίσιο της εκστρατείας απεστάλησαν περίπου 55 τόνοι ξηράς τροφής μακράς διάρκειας, σε συνεννόηση με τον Επίτροπο Εθελοντισμού, κ. Γιάννη Γιαννάκη. Συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στην πρωτοβουλία των Υπεραγορών Αλφαμέγα υπήρξαν χιλιάδες πολίτες καθώς και αρκετές επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στο Ίδρυμα Γεώργιου & Θέλμας Παρασκευαΐδη, στο Butterfly Foundation, στην Αιμιλιανίδης Κατσαρός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, καθώς και στους τους πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα που στήριξαν την προσπάθεια, είτε μέσω των υποκαταστημάτων είτε μέσω Foody.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, τόνισε την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας στην έκκληση της κυβέρνησης για στήριξη της γειτονικής χώρας και υπογράμμισε τη δέσμευσή της να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. «Από την πρώτη στιγμή, θεωρήσαμε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας να συμβάλουμε στις προσπάθειες για αντιμετώπιση των συνεπειών από τη φονική έκρηξη που συγκλόνισε τη γειτονική χώρα. Η ανταπόκριση της κυπριακής κοινωνίας ήταν άκρως συγκινητική και ελπιδοφόρα. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που ένωσαν δυνάμεις μαζί μας σ’ αυτή την όμορφη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται», σημείωσε.