Αρχική Τελευταία Νέα Υπό οκταήμερη κράτηση 37χρονος για την υπόθεση εντοπισμού κοκαΐνης

Υπό οκταήμερη κράτηση 37χρονος για την υπόθεση εντοπισμού κοκαΐνης

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 37χρονος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης. Οι γονείς του ηλικίας 65 και 68 ετών που είχαν συλληφθεί μαζί του, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 37χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την κατοχή των 22 γραμμαρίων κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο σπίτι του, αρνείται όμως την κατοχή των 647 γραμμαρίων που βρέθηκαν σε φούρνο στην αυλή παρακείμενου σπιτιού.

Η σύλληψη τους έγινε όταν μετά από πληροφορία, τα μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στο σπίτι του 37χρονου για έρευνα, στα Πολεμίδια.  Στη θέα των αστυνομικών ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή και φέρεται να μετέβη σε παρακείμενο σπίτι για να κρυφτεί. Μέλη της ΥΚΑΝ τον ακολούθησαν αλλά ο ύποπτος κατάφερε και πάλι να διαφύγει.

Από έρευνα που έγινε στην αυλή του σπιτιού όπου κρύφθηκε για λίγο ο 37χρονος, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 647 γραμμαρίων. Στο σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς τους εντοπίστηκαν επίσης 22 γραμμάρια κοκαΐνης.  Οι γονείς του υπόπτου ηλικίας 65 και 68 ετών συνελήφθησαν. Λίγο αργότερα ο 37χρονος μετέβη οικειοθελώς στην αστυνομία Λεμεσού, όπου και συνελήφθη.

Πηγή: ΚΥΠΕ