Αρχική Τελευταία Νέα Ζευγάρι στη Λεμεσό ζήτησε από γιατρό ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ζευγάρι στη Λεμεσό ζήτησε από γιατρό ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Στη διερεύνηση άλλων τριών πληροφοριών προχωρεί η Αστυνομία σε σχέση με ψευδείς εμβολιασμούς από γιατρούς μετά τη σύλληψη και την επταήμερη κράτηση 53χρονου γιατρού στη Λάρνακα, ο οποίος όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, φέρεται να προμήθευε πελάτες του με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι δύο πληροφορίες που διερευνώνται αφορούν περιστατικά στην Πάφο και η τρίτη συγκεκριμένο συμβάν στη Λεμεσό.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι οι πληροφορίες προήλθαν από το Υπουργείο Υγείας και η έρευνα είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο, λαμβάνονται μαρτυρίες και οτιδήποτε προκύψει θα διερευνηθεί εις βάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η περίπτωση της Λεμεσού αφορά ζευγάρι που πήγε σε συγκεκριμένο προσωπικό γιατρό και ζήτησε να περαστεί στο σύστημα ως εμβολιασμένο, χωρίς να έχει εμβολιαστεί. `Όταν ο γιατρός αρνήθηκε, το ζευγάρι διαγράφηκε από τη λίστα του και έκαμε εγγραφή σε άλλο γιατρό. Η περίπτωση κίνησε κάποιες υποψίες στον πρώτο γιατρό ο οποίος έδωσε την πληροφορία και διερευνάται σε λεπτομέρεια.