Αρχική Φούρπος Για όσους δεν ασχολούνται με τον “φούρπο” μπορεί και να ξαφνιάστηκαν, αλλά...

Για όσους δεν ασχολούνται με τον “φούρπο” μπορεί και να ξαφνιάστηκαν, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, ζήτω το Σικάγο

Χθες η Αστυνομία Κύπρου δημοσίευσε στο διαδύκτιο φωτογραφίες οπαδών της ΑΕΛ οι οποίοι καταζητούνται για τα επεισόδια που έγιναν πριν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Και μετά την δημοσιοποίηση των φωτωγραφιών πολλοί ξαφνιάστηκαν και απόρησαν, έχοντας ένα εύλογο ερώτημα. “Καλά οι Αελίστες έκαναν μόνοι τους τα επεισόδια”;

Εγώ βέβαια δικαιολογημένα πιστεύω θα χαρακτηρίσω αυτούς που ξαφνιάστηκαν και απόρρησαν σαν αχάπαρους. Αχάπαρους με το αντικείμενο του φούρπου γιατί δεν είναι η πρώτη φορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται μετά από επεισόδια φωτογραφίες μόνο από οπαδούς Λεμεσιανής ομάδας. Γι΄αυτό προς τι οι απορρίες και προς τι το ξάφνιασμα;

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ζώντας στο μικρό μας νησάκι ότι πιθανότατα να υπάρχει κάπου κάποιο άρθρο κάποιος κανονισμός που να απαγορεύει την φωτογράφηση των πρωτευουσιάνων.

Εγώ δεν ξέρω. Δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε συνταγματολόγος. Είμαι απλά ο φούρπος. Και όπως έγραψε κι΄ο Πλουτής στο facebook του, ίσως τελικά μόνο οι οπαδί της ΑΕΛ να είναι ομορφόπαιδα.

Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά. Ζήτω το Σικάγο. Όλε, όλε, όλε…

Υ.Γ. Καμμιά μορφή βίας δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο και δεν δικαιολογούμε κανέναν που ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας σε άλλον συνάνθρωπο του.

ο φούρπΟς…