Αρχική Τελευταία Νέα Δεν αποκλείει επαναδιεκδίκηση της δημαρχίας Λεμεσού, ο Ανδρέας Χρίστου

Δεν αποκλείει επαναδιεκδίκηση της δημαρχίας Λεμεσού, ο Ανδρέας Χρίστου

Τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα συζητήσει με το ΑΚΕΛ το θέμα των δημοτικών εκλογών του Δεκεμβρίου και το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της δημαρχίας Λεμεσού, ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου.

Μιλώντας στην «Πρωινή Επιθεώρηση» του Πολίτη 107,6, ο κ. Χρίστου είπε ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά, για την ώρα, προτιμά να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο σε σχέση με το εάν θα διεξαχθούν ή τελικά θα υπάρξει αναβολή των εν λόγω εκλογών.

Θα είστε ξανά υποψήφιος; Είναι ένα θέμα που βρίσκεται μπροστά μου, και εμένα και της παράταξης που με στήριξε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, τις νομοθεσίες που αναμένονται να ψηφισθούν από τη Βουλή, εάν θα έχουμε τελικά εκλογές ή θα υπάρξει αναβολή, και μετά θα δούμε το θέμα που με ρωτάτε.

Σας ενδιαφέρει μια νέα θητεία; Δεν είναι θέμα εάν με ενδιαφέρει, δεν είναι κάτι το οποίο έχω αποκλείσει παντελώς. Είναι κάτι το οποίο θα συζητήσουμε με την επάνοδό μας στη δουλειά (σ.σ. είναι σε διακοπές αυτή την περίοδο ο δήμαρχος Λεμεσού) στις αρχές του Σεπτέμβρη, για να δούμε πως προχωρούμε.

Από τί θα εξαρτηθεί η απόφασή σας; Από πολλούς παράγοντες, αλλά νομίζω ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο, τόσο σοβαρές συζητήσεις ίσως να μην είναι σωστό να γίνονται.

Νικολαΐδης – Μιχαηλίδης Σημειώνεται ότι για τη δημαρχία Λεμεσού επιδεικνύει ενδιαφέρον και ο τέως βουλευτής του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ενώ από το χώρο του Δημοκρατικού Συναγερμού ακούγεται το όνομα του Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής για μόλις 15 ψήφους.

ΠΗΓΗ: Ο ΠΟΛΙΤΗΣ…