Αρχική Τελευταία Νέα Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθείς αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθείς αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με αρχικά χαμηλές νεφώσεις, σύντομα όμως νεφώσεις πού θα αρχίσουν να αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι πάρα πολύ αυξημένα. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30-31 βαθμούς στα παράλια και στους 22 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα θα εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, η ομίχλη θα εμφανιστεί κυρίως σε παράλιες περιοχές. Τοπικά τις αυγινές ώρες η ορατότητα θα είναι μειωμένη. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι πού αυξημένα και στα παράλια θα κοντεύουν το 100%. Αύριο ο καιρός θα είναι παρόμοιος με σήμερα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από χαμηλή νέφωση ενώ τις πρωινές ώρες αναμένεται και τοπική ομίχλη κυρίως σε παράλιες περιοχές. Τις απογευματινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο με τα επίπεδα υγρασίας να παραμένουν σε ψηλά επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή άνοδο και να φτάνει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό. Η υγρασία μειώνεται σημαντικά.

πηγη : kitasweather.com…