Αρχική Τελευταία Νέα Κουπόνι στοιχημάτων πίσω από την απόπειρα εμπρησμού οχήματος στη Λεμεσό

Κουπόνι στοιχημάτων πίσω από την απόπειρα εμπρησμού οχήματος στη Λεμεσό

Στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα 51χρονος από την Λεμεσό, όταν κατονομάστηκε από 53χρονο παραπονούμενο για απόπειρα εμπρησμού του αυτοκινήτου του.

Η απόπειρα έγινε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης. Το αυτοκίνητο του 53χρονο, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στον Άγιο Νικόλαο είχε περιλουστεί με εύφλεκτη ύλη, η οποία πυροδοτήθηκε, αλλά για άγνωστο λόγο δεν προκλήθηκε ανάφλεξη.

Σε κατάθεσή του στην Αστυνομία ο παραπονούμενος, υπέδειξε τον 51χρονο ως το μοναδικό πρόσωπο, με το οποίο είχε διαφορές για υπόθεση η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα προβάλει τον ισχυρισμό πως παλιότερα είχε κερδίσει σε κουπόνι στοιχήματος το ποσό των 4,5 χιλιάδων ευρώ. Ο 51χρονος που διατηρεί πρακτορείο στοιχημάτων, κάτω από διάφορες προφάσεις-σύμφωνα πάντως με τον ισχυρισμό του παραπονούμενου- του άρπαξε το κουπόνι κι αργότερα του διαμήνυσε ότι δεν κερδίζει οτιδήποτε.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες, με τον πράκτορα να αντιμετωπίζει καταγγελία για κλοπή. 

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ