Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ανέκοψαν όχημα και τους έπιασαν στα πράσα με χαλκό και ναρκωτικά

Λεμεσός: Ανέκοψαν όχημα και τους έπιασαν στα πράσα με χαλκό και ναρκωτικά

Γύρω στις 9.15 χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού προσέγγισαν για έλεγχο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο τέρμα δρόμου στην περιοχή Λεμεσού, με τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, να σβήνει τα φώτα πορείας του οχήματός του και να προσπαθεί να διαφύγει.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν στο σημείο το όχημα, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό βρίσκονταν δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 39 και 31 ετών, με τον 39χρονο να είναι ο οδηγός του οχήματος. Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι δύο ύποπτοι, ανευρέθηκαν στο όχημά τους, δέκα ρολά καλωδίων από χαλκό, τεμάχιο καλωδίου από χαλκό, και πέντε μετασχηματιστές οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Ανευρέθηκαν επίσης ένα ζεύγος γαντιών, ένα ψαλίδι κοπής πλαστικών σωλήνων, ένας κόπτης λεπίδα, ένα ψαλίδι και ένα φανάρι χειρός.

Αφού οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ με τη συνέχεια της έρευνας στο όχημά τους, εντοπίστηκαν σε θήκη στη θέση του οδηγού, δύο σακουλάκια που περιείχαν μικροποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη και μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού.