Αρχική ΑΕΛ Με τις μεταγραφές Ιανουαρίου θα επιστρέψει μάλλον ο Σιέλης, σοβαρή θλάση δευτέρου...

Με τις μεταγραφές Ιανουαρίου θα επιστρέψει μάλλον ο Σιέλης, σοβαρή θλάση δευτέρου βαθμού

Σοβάρη θλάση δευτέρου βαθμού έχει υποστεί τελικά ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ αναμένεται να επσιτρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι εβδομάδες.

Αν κάποιος υπολογίσει όλα τα συνεπακόλουθα αυτής της μεγάλης αγωνιστικής αποχής τότε ο Κύπριος αμυντικός μάλλον θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους με τις μεταγραφές Ιανουαρίου.

Απλά θυμίζουμε ότι ο τραυματισμός του Σιέλη ήταν ο πέμπτος στην σειρά μυικός τραυματισμός στην ΑΕΛ στην τρέχουσα φετινή περίοδο, χωρίς να υπολογίζουμε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Σκοβρόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε το αργά το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Πάφος FC την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με τον Δρ. Πατσαλίδη ο αμυντικός μας υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα παραμείνει εκτός για 5 με 6 περίπου εβδομάδες.

Ο Μπερτράντ Ρομπέρ συνέχισε χθες το ατομικό του πρόγραμμα όπως και ο Ματίας Ντεγκρά. Η ομάδα σήμερα Τρίτη (29/9) έχει ρεπό και από την Τετάρτη επιστρέφει στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή (4/10)»….