Αρχική ΑΕΛ Ξεκίνημα αύριο για την ΑΕΛ στην Γερμασόγεια και μεθαύριο δίτερμα στην άμμο...

Ξεκίνημα αύριο για την ΑΕΛ στην Γερμασόγεια και μεθαύριο δίτερμα στην άμμο στο Malindi

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει τα πιο κάτω σε σχέση με το πρόγραμμα έναρξης προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:

27/6 – 3/7: Εργομετρικά τεστ.4/7: Πρώτη επίσημη προπόνηση 2016-17 στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας στις 18:30, ανοικτή για τον κόσμο.5/7: Προπόνηση στην άμμο με δίτερμα. Στην παραλία Μαλίντι περιοχή Παρεκκλησίας στις 18:00.6/7 – 16/7: Πρώτο στάδιο προετοιμασίας σε προπονητικό κέντρο στις Πλάτρες.

Ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πάμπος Χριστοδούλου με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Σωτήρη Χαραλάμπους θα ταξιδεύσουν αύριο Τετάρτη (22/6) στην Βουλγαρία για να επιθεωρήσουν από κοντά προπονητικά κέντρα τα οποία προτάθηκαν και ενδιαφέρουν την ομάδα μας για την πραγματοποίηση του Δεύτερου και βασικού σταδίου προετοιμασίας.

*Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 25734824 μπορούν να αγοράσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους και η παράδοσή του μπορεί να γίνει ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο τους σε όλη την Κύπρο με την υπηρεσία Wallabies….