Αρχική Τελευταία Νέα Ποιό ρεζίλι δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν! Η άγκυρα στάση λεωφορείου...

Ποιό ρεζίλι δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν! Η άγκυρα στάση λεωφορείου για την Πάφο! Έλεος!

Πόσες φορές δεν γράψαμε και δεν θίξαμε την ακαταλληλότητα της στάσης του λεωφορείου για την Πάφο που είναι η άγκυρα έξω από την γνωστή ψαροταβέρνα Λαδάς στην είσοδο του Παλιού Λιμανιού.

Και πρόσφατα πριν από μερικές μέρες λέγαμε ότι είναι κάτι που κάνει ρεζίλι την πόλη μας, είναι μια στάση παντελώς ακατάλληλη η οποία δημιουργεί και κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αλλά άντε και τα γράφουμε και τα λέμε. Φωνή στα αυτιά ανθρώπων που δεν ακούνε ή ακόμη χειρότερα, ανθρώποι που δεν καταλαβαίνουν που δεν αντιλαμβάνονται ή και που δεν του κόφτει.

Αυτοί δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν πιο ρεζίλι από αυτό που έκαναν. Κόλλησαν κόλλες Α4 πάνω στην άγκυρα λέγοντας ότι είναι η στάση για Πάφο και μάλιστα ανάρτησαν και το ωράριο.

Σκεφτείτε ότι είστε ένας τουρίστας από το Βερολίνο. Το φωτογραφίζετε αυτό και μετά όταν επιστρέφετε πίσω στο σπίτι της και βλέποντας με φίλους τις φωτογραφίες από Κύπρο, το βλέπετε κι΄αυτό.

Η άγκυρα στάση του λεωφορείου. Υπάρχει κάτι πιο τριτοκοσμικό; Έλεος,έλεος πρώτιστα προς τις αρχές της πόλης μας γιατί ο Βερολινέζος δεν θα πει ότι το έβαλε ο λεφοριατζής της Πάφου.

Θα πει ότι αυτό είναι στη Λεμεσό! Δυστυχώς……

image
image