Αρχική ΑΡΗΣ Προσπάθησε ο ΑΡΗΣ ο οποίος παίζοντας από το 7′ με δέκα έχασε...

Προσπάθησε ο ΑΡΗΣ ο οποίος παίζοντας από το 7′ με δέκα έχασε από τον Ερμή με 2-1

Παίζοντας από το 70 λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στην Λάρνακα με 2-1 από τον ΕΡΜΗ, χάνοντας ακόμη μεγαλύτερο έδαφος στην προσπάθεια του για παραμονή στην Α΄κατηγορία.

Στο 7΄ ο Κράσι υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ να αποβληθεί με τον Τακμπατζουμί να εκτελεί και να γράφει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταραλίδης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κωνσταντίνου κι΄έτσι νωρίς στο παιγνίδι γράφτηκε το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ αντέδρασε και προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Τουράν στο 26΄ να σημαδεύει το δοκάρι του Αραμπάτζή ενώ ακολούθως πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρνει.

Στο Β΄μέρος η Λεμεσιανή ομάδα κατάφερε με τον Πιτσέλι να μειώσει σε 2-1 στο 58′  επιστρέφοντας στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους. Το τελευταίο ημίωρο του αγώνα ήταν συναρπαστικό καθώς και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς όμως να το πετυχαίνουν.

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Παουλίνιο, Κωνσταντίνου (69’ Σαμάρας), Ντε Πίνα, Τσίνα, Ταραλίδης, Μπέμπα, Σεσίνια, Μοράν (71’ Ενρίκε), Μανού (60’ Δημητρίου), Ταγκμπατζούμι

ΑΡΗΣ: Κωνσταντίνου, Κέρκεζ, Ολίβα, Γκράσι, Οζίας, Χριστοφόρου, Λόπες (67’ Ντάεμεν), Πιντσέλι, Οκόγε, Ντίνα (80’ Γιουσίφ), Τουράν (62’ Τίμοφ)…