Αρχική Τελευταία Νέα Πρόστιμο 4,500 ευρώ σε 30χρονο που πιάστηκε φορτωμένος λαθραίο καπνό στη Λεμεσό

Πρόστιμο 4,500 ευρώ σε 30χρονο που πιάστηκε φορτωμένος λαθραίο καπνό στη Λεμεσό

Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού ανευρέθηκαν στην κατοχή 30χρονου και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Στον 30χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 4,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο τον 30χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού. Εντός του οχήματός του, ανευρέθηκαν συνολικά 136 πακέτα τσιγάρων, ένα κουτί θερμαινόμενων τσιγάρων, και 133 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού, από τα οποία τα 86 πακέτα βάρους 50 γραμμαρίων καπνού και τα άλλα 47 πακέτα βάρους 25 γραμμαρίων καπνού.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα. Αυτά παραδόθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας στους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 30χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους τεσσερισήμισι χιλιάδων ευρώ.