Αρχική Τελευταία Νέα Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Γέρι, Μηλιού και Ερήμη Λεμεσού

Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Γέρι, Μηλιού και Ερήμη Λεμεσού

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς τρεις πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη σε Λευκωσία, Πάφο και Λεμεσό. μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στο Γέρι.

Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στο Γέρι και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή. Για την κατάσβεση της απασχολούνται δύο οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Ακροπόλεως.

Από την πυρκαγιά έχουν καεί έκταση μισού εκταρίου, μπάλες σανού, λάστιχα άρδευσης και μεταλλική αποθήκη με γεωργικά εξαρτήματα. 

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και τα αίτια της διερευνόνται.

Πυρκαγιά και στο χωριό Μηλιού

Πυρκαγιά ξέσπασε και σε αγροτική και απόκρημνη περιοχή του χωριού Μηλιού προς το χωριό Γιόλου. 

Για την κατάσβεση της απασχολούνται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλις Χρυσοχού και τους σταθμούς Υπαίθρου Πάφου. Το Τμήμα Δασών συνδράμει με ένα πυροσβεστικό όχημα. 

Η φωτιά κατέκαυσε έκταση περίπου 11/2 εκταρίου ξηρών χόρτων και άγριας βλάστησης.

Η πυκραγιά είναι υπό έλεγχο και τα αίτια της διερευνόνται. 

Φωτιά στην Ερήμη Λεμεσού 

Και τρίτη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην κοινότητα Ερήμη Λεμεσού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Η φωτιά ξέσπασε σε χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και επαρχία Λεμεσού, όπως επίσης και ένα πυροσβεστικό όχημα από τις Βρετανικές Βάσεις.