Αρχική Τελευταία Νέα Στάση αναμονής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον τελικό κυπέλλου της Ελλάδας

Στάση αναμονής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον τελικό κυπέλλου της Ελλάδας


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και η Αστυνομία θα εξετάσει το αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδας στη Λευκωσία, μόλις το λάβει και επίσημα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα καθώς η ΚΟΠ έχει ήδη παραλάβει επιστολή από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) με το αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο.

Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφέρεται πως η Ομοσπονδία απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα.

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ περαστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».