Αρχική Τελευταία Νέα Χαμηλές πτήσεις ελικοπτέρων της Αστυνομίας σήμερα – Ο λόγος

Χαμηλές πτήσεις ελικοπτέρων της Αστυνομίας σήμερα – Ο λόγος

Ευρείας κλίμακας άσκηση για εκπαίδευση στην οργάνωση, συντονισμό και χρήση πολλαπλών πτητικών μέσων σε επιχειρήσεις διάσωσης καθώς και μεταφοράς προσωπικού, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη, 20 Απριλίου, 2023, η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων – ΜΑΕΠ.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα πραγματοποιηθούν σε χαμηλό ύψος πτήσεις με ελικόπτερο και άλλα πτητικά μέσα που διαθέτει η ΜΑΕΠ, σε περιοχές στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού, Λευκωσίας, καθώς και στην περιοχή Τροόδους. Οι πτήσεις με ελικόπτερο και άλλα μέσα θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες περιοχές:

  • Επαρχία Λευκωσίας: Γύρω στις 10.30 το πρωί, στην Αγλαντζιά, παρά το Αρχηγείο Αστυνομίας, στον Στρόβολο και στη Λακατάμια
  • Επαρχία Λάρνακας: Στο Ζύγι και στην Ακτή Κυβερνήτη
  • Επαρχία Λεμεσού: Στην περιοχή Μαρίνας Sheraton, στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό
  • Τρόοδος: Στην περιοχή Μοναστηριού Κύκκου

Οι πτήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Η άσκηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12.30 το μεσημέρι. Θα συμμετέχουν η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, και η Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης – ΜΜΑΔ.