Αρχική Τελευταία Νέα Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό – Δύο υποθέσεις ρίψεις πυροβολισμών στην...

Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό – Δύο υποθέσεις ρίψεις πυροβολισμών στην πόλη

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα χθες στη Λεμεσό με ρίψη πυροβολισμών εναντίον δύο κατοικιών στη Λεμεσό. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον των αρχών.

Στην πρώτη περίπτωση στο στόχαστρο βρέθηκε οικία 40χρονης στην περιοχή Μονοβόλικο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ρίψη πυροβολισμού εναντίον ανώγειου διαμερίσματος σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας. Ευτυχώς, από τον πυροβολισμό δεν υπήρξε τραυματισμός καθώς η σφαίρα πέτυχε το παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή απέκλεισαν τη σκηνή και διενεργούνται εξετάσεις. Η 40χρονη δεν έδωσε κατεύθυνση για εντοπισμό των υπόπτων καθώς όπως είπε δεν υποψιάζεται κανέναν.

Πέτυχαν το πολυτελές όχημα αλλά και παράθυρο 

Λίγες ώρες αργότερα και περίπου πέντε λεπτά μετά τις τρεις και τριάντα τα ξημερώματα η Αστυνομία τέθηκε ξανά σε συναγερμό για ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας αλλοδαπού επιχειρηματία στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε παράθυρο διαμερίσματος του επιχειρηματία αλλά και στον ανεμοθώρακα του πολυτελούς αυτοκινήτου του.

Η σκηνή αποκλείστηκε και διεξάγονται εξετάσεις.