Αρχική Τελευταία Νέα Επίσκεψη του Επιτρόπου Προεδρίας στο Σχολείο St. Mary’s στη Λεμεσό

Επίσκεψη του Επιτρόπου Προεδρίας στο Σχολείο St. Mary’s στη Λεμεσό

Το Σχολείο St. Mary’s στη Λεμεσό επισκέφθηκε σήμερα ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεών του σε σχολεία όπου φοιτούν μαθητές που ανήκουν στις Θρησκευτικές Ομάδες της Κύπρου. 

Ο κ. Φωτίου είχε συνάντηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου, στην παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, και των Συνδέσμων Γονέων του Σχολείου, τους οποίους και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τα σχολεία στα οποία φοιτούν μαθητές που ανήκουν στις Θρησκευτικές Ομάδες.

Ιδιαίτερα, ο κ. Φωτίου, τους συνεχάρη για την προσπάθεια ενίσχυσης της πολυπολιτισμικότητας του Σχολείου και τους ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην εκπαίδευση, επιτυγχάνοντας την αρμονική συνύπαρξη μαθητών ανεξαρτήτου εθνικότητας και θρησκεύματος.

Κατά την επίσκεψη του κ. Φωτίου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο όσον αφορά τη βελτίωση των υποδομών και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών διαβεβαιώνοντας τη Διεύθυνση του σχολείου ότι θα προωθήσει για επίλυση τα αναφερόμενα θέματα.