Αρχική Τελευταία Νέα Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου που έχασε τη ζωή του...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 16χρονο μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό. Η Αστυνομία, μέσω ανακοίνωσης, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του θύματος, το οποίο είναι ο Χαράλαμπος (Πάμπος) Πισσαρίδης, ηλικίας 16,5 ετών, κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διερευνώνται, γύρω στις 2:30 μ.μ., η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε αρχικά σε στύλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και σταμάτησε.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από πολίτες που ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 16χρονος δεν τα κατάφερε.

Μέλη της Τροχαίας έφτασαν άμεσα στο σημείο για να διεξάγουν τις απαραίτητες έρευνες, ωστόσο, πριν την άφιξή τους, άγνωστοι είχαν ήδη μετακινήσει τη μοτοσικλέτα από το σημείο του δυστυχήματος. Η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της.