Αρχική Τελευταία Νέα Στο νοσοκομείο οι οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας

Στο νοσοκομείο οι οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας

Στα Γενικά Νοσοκομεία Λεμεσού και Λευκωσίας, νοσηλεύονται οι οδηγοί, τα οχήματα των οποίων συγκρούστηκαν το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 13.15 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού σε κάποιο σημείο του δρόμου μετά την έξοδο Χοιροκοιτίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 63 χρόνων κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε στο πίσω μέρος αυτοκίνητου, που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 52 χρόνων.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑΣ

Από τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Λόγω του δυστυχήματος ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για μία περίπου ώρα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Ζυγίου, Κοφίνου, Τροχαίας Λάρνακας και ΟΠΟΛΠ Αρχηγείου.

Από τη σύγκρουση η 52χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα της και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ Κοφίνου για να απεγκλωβιστεί.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑΣ

Ο άνδρας διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι είχε πόνους στο στήθος και κρατήθηκε προληπτικά στο νοσηλευτήριο.  Στον 62χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγινε μετάγγιση αίματος, ωστόσο λόγω των τραυμάτων της ς η Αστυνομία δεν κατάφερε να διενεργήσει έλεγχο αλκοόλης ούτε έλαβε δείγμα αίματος. 

Πηγή: ΚΥΠΕ