Αρχική Τεχνολογία Superbook: Μετατροπή του Android smartphone σε… laptop

Superbook: Μετατροπή του Android smartphone σε… laptop

To Superbook εμφανίστηκε στο Kickstarter και κέντρισε το ενδιαφέρον ως ένα αξεσουάρ που μετατρέπει σε laptop ένα Android smartphone. 

H καμπάνια άντλησης κεφαλαίων του Superbook στέφθηκε με επιτυχία, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρει το δρόμο του για την μαζική παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Superbook άντλησε 1 εκατομμύριο δολάρια από το Kickstarter, κάτι που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στους δημιουργούς του.

Ο αρχικός στόχος ήταν η άντληση 50.000 δολαρίων, αλλά τα κέρδη ήταν πολύ περισσότερα. Η υπέρβαση του στόχου σημαίνει ότι το Superbook θα αποκτήσει αρκετά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως είναι η μεγαλύτερη αυτονομία ή οι περισσότερες θύρες USB.

To Superbook είναι ένα κέλυφος που μοιάζει με laptop, με τη δική του οθόνη, μπαταρία και πληκτρολόγιο, ενώ συνδέεται με διεπαφή USB με όλα τα Android smartphones και τα μετατρέπει σε ολοκληρωμένους σταθμούς εργασίας. Η καμπάνια στο Kickstarter δεν είχε τελειώσει ακόμα, τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντληθούν ακόμα περισσότερα κεφάλαια.

Συνοδευτικό του Superbook είναι το Andromium OS app, το οποίο επιτρέπει την σύνδεση ενός Android smartphone σε ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι. Τα downloads αυτής της εφαρμογής στο Google Play Store το κατατάσσουν στην κατηγορία 100.000 με 500.000, σύμφωνα με το Phone Arena….

Προηγούμενο άρθροΠωλήθηκαν και τα 121 τελειωμένα διαμερίσματα στη Μαρίνα και το 70% στα νεα κτήρια που έρχονται, 18 διαφορετικές εθνικότητες
Επόμενο άρθροΜεγάλη άνοδος στα πωλητήρια ακινήτων,με διαφορά πρώτη η Λεμεσός με μερίδο αγορας 33%