Αρχική Τελευταία Νέα Νέα διάσημη αλυσίδα (για sushi) έρχεται στην Κύπρο – Που θα βρίσκεται...

Νέα διάσημη αλυσίδα (για sushi) έρχεται στην Κύπρο – Που θα βρίσκεται στη Λεμεσό

Η ασιατική κουζίνα φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισόοτερο έδαφος και οπαδούς στην Κύπρο αφού αρκετά μαγαζιά προσθέτουν πιάτα ιαπωνικής γαστρονομίας στο μενού τους. Παράλληλα, ολοένα και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας φαίνεται να κερδίζουν και οι αλυσίδες εστιατορίων.

Όπως και να έχει όμως η ασιατική και συγκεκριμένα η ιαπωνική κουζίνα έχει πολλούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Κύπρο. Ποιος δεν αγαπά τα σούσι, τα μάκι και τόσες άλλες απολαυστικές νοστιμιές της χώρας της Άπω Ανατολής. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα, λοιπόν, ένα ολοκαίνουργιο ιαπωνικό εστιατόριο ετοιμάζεται να κάνει το ξεκίνημά του στη Λεμεσό (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τον Φεβρουάριο), και πιο συγκεκριμένα στο νέο κτίριο της πολυσύχναστης Λεωφ. Μακαρίου, εκεί όπου λειτούργησε ακόμα μια αλυσίδα, η αλυσίδα καφέ Marone Rosso.

Το νέο μαγαζί ονομάζεται Sumo Sushi & Bento και αποτελεί μέρος γνωστής αλυσίδας εστιατορίων τoυ Ντουμπάι.

Το Sumo Sushi & Bento σερβίρει το καλύτερο σούσι στο Ντουμπάι και σε όλη την περιοχή των Ηνωμένω Αραβικών Εμιράτων για περισσότερα από 19 χρόνια, παρέχοντας μοναδική ατμόσφαιρα και φιλικό προς την οικογένεια, αυθεντικό ιαπωνικό περιβάλλον.

Οι Sumo Chef προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων για να ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο. Από τα δημοφιλή κουτιά του bento, τα nooldes και το παραδοσιακό σούσι μέχρι τα πάντα φημισμένα Sushi Sandwiches, Poke Bowl and Salmon Lovers Bento. Το μενού για σούσι διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υγιεινών επιλογών και ποιοτικά τρόφιμα σε προσιτές τιμές.

Πηγή: checkincyprus.com