Αρχική Τελευταία Νέα Συνάντηση Δημάρχου με Αστυνομία: Αρχίζει η εκστρατεία για πάταξη της παράνομης στάθμευσης...

Συνάντηση Δημάρχου με Αστυνομία: Αρχίζει η εκστρατεία για πάταξη της παράνομης στάθμευσης και ο έλεγχος προσβασιμότητας

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, είχε συνάντηση με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού ενόψει της έναρξης της εκστρατείας για την πάταξη της παράνομης στάθμευσης και τον έλεγχο προσβασιμότητας.

Η ενημέρωση:

Συνάντηση Δημάρχου Λεμεσού με Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή – Έναρξη Εκστρατείας για Πάταξη της Παράνομης Στάθμευσης και Έλεγχο Προσβασιμότητας

Στις 15 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννης Αρμεύτης, συναντήθηκε με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού κ. Ιωάννη Σωτηριάδη και τον Υπεύθυνο Τροχαίας κ. Μάριο Χαραλάμπους για να συζητήσουν την έναρξη μιας σημαντικής εκστρατείας για την πάταξη της παράνομης στάθμευσης και τη διασφάλιση της προσβασιμότητας σε δημόσιους χώρους. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων κ. Χάρης Νικολάου, ο Αρχιλοχίας και Λοχίες της Υπηρεσίας Τροχονομίας του Δήμου.

Η εκστρατεία αυτή θα εφαρμοστεί άμεσα και θα εστιάσει σε κεντρικές και δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες της πόλης, με στόχο την προστασία των πεζών, των ευάλωτων ομάδων και την ενίσχυση της ομαλής κυκλοφορίας.

Καλούμε τους δημότες να συνεργαστούν και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Λεμεσό μια πόλη πιο ασφαλή και προσβάσιμη για όλους!