Αρχική Τελευταία Νέα Συνεχής η προσπάθεια του για εμβολιασμό μέχρι να εξέλθει η Κύπρος από...

Συνεχής η προσπάθεια του για εμβολιασμό μέχρι να εξέλθει η Κύπρος από την πανδημία, λέει ο ΠΙΣ

Η προσπάθεια μας για προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι της νόσου Covid-19 είναι συνεχής μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που είναι να εξέλθει η χώρα της πανδημίας και να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών, διαβεβαιώνει ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) σε ανακοίνωσή του.   

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του Παγκύπριου walk in εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στη Λεμεσό έναντι της νόσου Covid-19.

«Το Υπουργείο Υγείας, ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, η Σχολική Εφορία Λεμεσού, η Πολυκλινική «Υγεία» και η εταιρεία Medochemie, ένωσαν δυνάμεις με κοινό στόχο τη θωράκιση της υγείας των πολιτών», αναφέρεται.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει ο ΠΙΣ προς την Φαρμακευτική Εταιρεία Medochemie, «τόσο για την πολύτιμη στήριξη της που κατέστησε εφικτή την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αλλά και για την διαχρονική και έμπρακτη στήριξη επιστημονικών διοργανώσεων και ευρύτερα της υγείας στον τόπο μας».

«Η προσπάθεια μας για προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι της νόσου Covid-19 είναι συνεχής μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που είναι να εξέλθει η χώρα της πανδημίας και να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ