Αρχική Τελευταία Νέα Συνεχίζονται οι έρευνες σε σχέση με τα αδασμολόγητα καπνικά

Συνεχίζονται οι έρευνες σε σχέση με τα αδασμολόγητα καπνικά

Συνεχίζουν τις έρευνες τα μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τελωνείου σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων που εντοπίστηκαν στην κατοχή 57χρονου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού χθες.

Μετά τη σύλληψη του ο 57χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι. Τραύματα που σύμφωνα με την αστυνομία, προκλήθηκαν στην προσπάθειά του 57χρονου να εξέλθει από το αυτοκίνητο του, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει αφότου τα μέλη της Αστυνομίας, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του πυροβολώντας τα ελαστικά του οχήματος.

Στη διάρκεια της ημέρας και εν τη απουσία του υπόπτου, ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του, θα γίνει διαδικασία προσωποκράτησης του στο επαρχιακό δικαστηρίου Λεμεσού, όπου οι ανακριτές θα ζητήσουν την κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως θα γίνουν έρευνες στο αυτοκίνητο του 57χρονου, το οποίο έχει σφραγιστεί και φυλάσσεται στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού. Αρχικά το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στις αποθήκες του Τελωνείου στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού όπου ελέγχθηκε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος υπήρχαν τέσσερις κούτες των έξι κιλών η κάθε μία που περιείχαν καπνό, αριθμός κούτων των 200 τσιγάρων η κάθε μία και αριθμός κούτων καπνού τσιγάρων των 250 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τον ύποπτο, εντός του αυτοκινήτου υπάρχουν επίσης 20 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.