Αρχική Αθλητικά Νέα Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα στην Κατερίνα Ζακχαίου

Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα στην Κατερίνα Ζακχαίου

Το τμήμα πετόσφαρας του Απόλλωνα έκανε ανάρτηση στα ΜΚΔ κι αναφέρεται στην μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Ζακχαίου με την φανέλα της Κιέρι.

Η ανάρτηση:

Στην κορυφή της Ευρώπης η Ζακχαίου – Συγχαρητήρια Κατερίνα

Το τμήμα πετόσφαιρας του Απόλλωνα συγχαίρει την Κατερίνα Ζακχαίου, για τη νέα, μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε στην πλούσια ήδη καριέρα της, να κατακτήσει με την ομάδα της, την Ιταλική Κιέρι, το CEV Cup.

Ήταν μία επιτυχία, που ανάλογη της δεν υπάρχει, όχι μόνο στο χώρο της πετόσφαιρας, αλλά και γενικότερα στον χώρο του ομαδικού αθλητισμού στην Κύπρο.

Είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός τίτλος που κατακτά η Κατερίνα Ζακχαίου, στην καριέρα της, καθώς είχε προηγηθεί το Challenge Cup το 2018 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι επιτυχίες της Κατερίνας, μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά, διότι ένα δικό μας παιδί, που ξεκίνησε από τον Απόλλωνα, κατακτά την Ευρώπη, αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι όταν κυνηγάς τους στόχους σου και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να φτάσεις ψηλά.

Είμαστε σίγουροι ότι, η Κατερίνα δεν θα μείνει μόνο σ’ αυτά, θα πετύχει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα, φτάνει να έχει την υγεία της.

Και πάλι συγχαρητήρια Κατερίνα…