Αρχική Τελευταία Νέα Τα συγχαρητήρια του ΤΕΠΑΚ και η ευχή του για την Χριστίνα Χριστοφή

Τα συγχαρητήρια του ΤΕΠΑΚ και η ευχή του για την Χριστίνα Χριστοφή

Η Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ με ανάρτηση της συγχάρηκε την απόφοιτο του πρώην ΑΞΙΚ (νυν Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου της Σχολής) με ανάρτηση συγχάρηκε την Χριστίνα Χριστοφή η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση του μαγειρικού διαγωνισμού του MasterChef.

Η ανάρτηση:

Η Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ συγχαίρει θερμά την απόφοιτο του πρώην ΑΞΙΚ (νυν Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου της Σχολής), Χριστίνα Χριστοφή από τη Λεμεσό, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση στον τελικό του MasterChef.

Η Χριστίνα, με τη δημιουργικότητα, την απλότητή της ως άνθρωπος και την αγάπη της για τη μαγειρική τέχνη, κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή, διανύοντας μια εξαιρετική πορεία στο παγκοσμίως γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής.

Ευχόμαστε η επιτυχία της στο MasterChef να είναι μόνο η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες γαστρονομικές διακρίσεις, αποτελώντας, ταυτόχρονα, πηγή έμπνευσης για νέους και νέες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να ασχοληθούν με την τέχνη της μαγειρικής, η οποία συνδυάζει δημιουργικότητα και γνώση.