Αρχική Τελευταία Νέα Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Η Μαρίνα Λεμεσού σας περιμένει για μοναδικές εμπειρίες…

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Η Μαρίνα Λεμεσού σας περιμένει για μοναδικές εμπειρίες…

Το μαγικό πνεύμα των γιορτών βρίσκεται στη Μαρίνα της Λεμεσού, δίπλα από την θάλασσα μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους, δημιουργώντας αξέχαστες γιορτές αναμνήσεις.

Το εντυπωσιακό σκηνικό του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου σε όλη την περίμετρο της Μαρίνας, καθώς και τα μοναδικά εστιατόρια και καταστήματα δίνουν την απολύτη γιορτινή αίσθηση στους επισκέπτες.

christmasonthesea_limassolmarina_2021_spirit_1.jpg

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μαρίνας Λεμεσού είναι ο τέλειος προορισμός για μοναδικές χριστουγεννιάτικες αγορές, με μια ποικιλία από γλυκά, χειροτεχνίες και κοσμήματα για να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μια εμπνευσμένη συλλογή από αποκλειστικές μπουτίκ μόδας, καταστήματα αξεσουάρ, καταστήματα τεχνολογίας και πολλά άλλα, για μια απίστευτη εμπειρία αγορών.

christmasonthesea_limassolmarina_2021_spirit_3.jpg

Μόλις δείτε όλα αυτά, χαλαρώστε για ένα ποτό με οικογένεια ή φίλους σε ένα από τα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια της Marina, τα οποία είναι καθημερινά ανοιχτά μέχρι το βράδυ.

christmasonthesea_limassolmarina_2021_spirit_5.jpg

Επισκεφτείτε τη Μαρίνα Λεμεσού την περίοδο των εορτών και γιορτάστε μαζί μας την εξαιρετική μαγεία των Χριστουγέννων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα και τους χώρους εστίασης επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 25 020 020.