Αρχική Τελευταία Νέα Φτάνει στην Κύπρο γιατρός από το Tel Hashomer του Ισραήλ για εξέταση...

Φτάνει στην Κύπρο γιατρός από το Tel Hashomer του Ισραήλ για εξέταση του 20χρονου Ευρυπίδη

Στην Κύπρο αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η άφιξη του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Ιατρικού Κέντρου Tel Hashomer, στο Ισραήλ, για να εξετάσει τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια, που έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διευθυντή του Tel Hashomer Medical Centre, στο Iσραήλ, ενώ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την άφιξη του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων, ώστε να εξετάσει τα τραύματα του 20χρονου Φράγκου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα επισκέφθηκε τον 20χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε λεπτομερούς ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Υπουργός Υγείας, εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του προς την οικογένεια του, ενώ διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί.

Η κατάσταση του 20χρονου κρίνεται ως σοβαρή, καθώς φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματος του.