Αρχική Τελευταία Νέα ΤΕΠΑΚ: Διαδικτυακές παρουσιάσεις για ενημέρωση των νεοεισερχόμενων φοιτητών

ΤΕΠΑΚ: Διαδικτυακές παρουσιάσεις για ενημέρωση των νεοεισερχόμενων φοιτητών

«Η θέση σου είναι εδώ, στο Τεχνολογικό»

Μάθε όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ: Διαδικτυακές παρουσιάσεις 8 και 10 Ιουλίου

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει δύο διαδικτυακές παρουσιάσεις υπό τον τίτλο «Η θέση σου είναι εδώ, στο Τεχνολογικό», με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των νεοεισερχόμενων φοιτητών του για όλα όσα αφορούν τις σπουδές και τη φοιτητική ζωή στο ΤΕΠΑΚ. 

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές/τριες που εξασφάλισαν θέση σε προγράμματα σπουδών του ΤΕΠΑΚ μέσω των παγκύπριων εξετάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την επιλογή σπουδών τους, τις απαιτήσεις του κλάδου και τις προοπτικές εργοδότησής τους μετά την αποφοίτησή τους καθώς επίσης και για θέματα φοιτητικής ευημερίας, όπως είναι οι δυνατότητες στέγασης και εξασφάλισης υποτροφιών και οικονομικών διευκολύνσεων κ.α.

  • Η 1η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, από τις 18:00 έως τις 19:30 και
  • Η 2η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο, 10 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 11:30.

Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν αρχικά ενημέρωση από λειτουργούς της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας και στη συνέχεια ενημέρωση από το ακαδημαϊκό προσωπικό των Τμημάτων του ΤΕΠΑΚ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά με το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom στον εξής σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/89527162847?pwd=Q0phMFJIMUdsVVFieFFUSHFNSGRBZz09

Meeting ID: 895 2716 2847

Passcode: 221033

Παρακολούθησε λοιπόν τις παρουσιάσεις και μάθε όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τη φοίτησή σου σ’ ένα από τα 54 καλύτερα νέα πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη Times Higher Education (THE) Young University Rankings 2021, η οποία δημοσιεύθηκε μόλις πρόσφατα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας στο Τηλ.: +357 25 002710/11 και μέσω Email: [email protected] 

Banner 1