Αρχική Τελευταία Νέα THALASSA: Εμπνευσμένες Γεύσεις από τη Μεσόγειο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Amathus

THALASSA: Εμπνευσμένες Γεύσεις από τη Μεσόγειο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Amathus

Εκεί όπου η έμπνευση και η ποιότητα συναντούν την τέχνη της γαστρονομίας, αναδύεται το THALASSA. Το νέο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Ξενοδοχείου Amathus, ταξιδεύει τους λάτρεις των θαλασσινών και του φρέσκου ψαριού, σε μοναδικούς μεσογειακούς γευστικούς προορισμούς.

Το συναρπαστικό μενού του THALASSA, με συνταγές από τη βραβευμένη κουζίνα του υπαίθριου εστιατορίου Limanaki, εμπλουτίζεται με νέες επιλογές και υπόσχεται συναρπαστικές καταδύσεις στο «βυθό» των πιο απολαυστικών γεύσεων και αισθήσεων.

Ευρηματικά ορεκτικά, εντυπωσιακά signature πιάτα θαλασσινών σε αρμονικούς συνδυασμούς, αστακομακαρονάδα με χειροποίητα ζυμαρικά, λαχταριστά sushi, χαβιάρι και οστρακοειδή, αποκαλύπτουν τον απόλυτα μεσογειακό χαρακτήρα του THALASSA.

Η ιστορική τοποθεσία του ξενοδοχείου, δίπλα από την αρχαία πόλη της Αμαθούντας, σε συνδυασμό με το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία και την αισθητική του THALASSA Fine Fish Restaurant.

Οι σχηματισμοί υφάλων, τα καθίσματα σε σχήμα κοχυλιού, στοιχεία από βότσαλα και πέτρες, καθώς και η αρμονική συνύπαρξη στοιχείων της θάλασσας με την αυστηρή πολυτέλεια του χώρου, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που εντυπωσιάζει και παρασύρει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, σε μια ασύγκριτη γευστική περιπέτεια στο ατμοσφαιρικό THALASSA του Ξενοδοχείου Amathus.

Το εστιατόριο THALASSA λειτουργεί από Τετάρτη μέχρι Σάββατο βράδυ και την Κυριακή μεσημέρι.

THALASSA Restaurant | Amathus Beach Hotel | Λεωφόρος Αμαθούντας 75, 4532 Λεμεσός |Τηλ: 25 832000