Αρχική Τελευταία Νέα Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό:Εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα του στην άσφαλτο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό:Εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα του στην άσφαλτο

Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό – Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη και εγκατέλειψε τη σκηνή – Επί τόπου η Τροχαία – Ψάχνει μαρτυρία η Αστυνομία

Αυτοκίνητο παρέσυρε στον θάνατο ποδηλάτη στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό και εν συνεχεία εγκατέλειψε τη σκηνή.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 8 το πρωί στη συμβολή των οδών Αισώπου και Παπαϊωάννου, πριν από την αερογέφυρα.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση, φαίνεται πως ο ποδηλάτης επιχειρούσε έξοδο από την οδό Αισώπου, όταν χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που εγκατέλειψε τη σκηνή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όμως ήταν δυστυχώς αργά. Ο άτυχος ποδηλάτης εξέπνευσε στην άσφαλτο.

Πρόκειται, όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, για άνδρα ασιατικής καταγωγής τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. «Γίνονται εξετάσεις τόσο προς την ταυτοποίηση των στοιχείων όσο και για ανεύρεση του οχήματος που τον χτύπησε».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για τροχαίο με εγκατάλειψη σκηνής ο κύριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι «υπήρχε χτύπημα στο ποδήλατο και στο ίδιο το σώμα του άνδρα. Φαίνεται να χτυπήθηκε από όχημα».

Ήδη από την πρώτη στιγμή, όπως σημείωσε, γίνονται εξετάσεις στην περιοχή ενώ ανέφερε ότι οι γείτονες άκουσαν θόρυβο από σύγκρουση αλλά δεν είδαν κάτι. Ως εκ τούτου η Αστυνομία κάνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει είτε με τον πλησιέστερο του Αστυνομικό Σταθμό είτε την Τροχαία Λεμεσού ή στη Γραμμή του Πολίτη 1460.