Αρχική Πρόταση the grill house projekt: Το εναλλακτικό Grill House Boutique της πόλης

the grill house projekt: Το εναλλακτικό Grill House Boutique της πόλης

Η διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου, το ειδικά διαμορφωμένο μενού και η ομάδα που στελεχώνει το the grill house projekt , είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από όσα παραδοσιακά grill houses γνωρίσαμε μέχρι τώρα.

Διαρρύθμιση και διακόσμηση χώρου

thegrillhouseprojekt 4

Το παραδοσιακό συναντά το σύγχρονο σε ένα μοναδικό «πάντρεμα». Το ξύλο, το μέταλλο, η πέτρα, οι μαυρόασπροι, καφέ και μπεζ χρωματισμοί, ο κίτρινος κρυφός φωτισμός, και τα ζωντανά φυτά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του χώρου, είναι τα βασικά υλικά και συστατικά που συνθέτουν ένα industrial χώρο στην πιο ζεστή (cozy) και γήινη εκδοχή του.

Μενού

thegrillhouseprojekt 8

Μοναδικές συνταγές οι οποίες ξεφεύγουν από τις παραδοσιακές συνταγές που βρίσκει κανείς σε ένα grill house – όπως το Εκλεκτό Βοδινό Σουβλάκι, το Κοτοπουλάκι Ολόκληρο κάτω από Τούβλο, η ψιλοκομμένη σαλάτα με Κινόα&Ρεβύθια -, σάλτσες που παρασκευάζονται αποκλειστικά από τους σεφ του the grill house projekt  – όπως η σάλτσα Μπάρμπεκιου και η Cowboy σάλτσα βουτύρου.

Στο κάθε ένα πιάτο του μενού και μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή μυρωδιά, από καρυκεύματα και φρέσκα συστατικά. Για την παρασκευή των πιάτων χρησιμοποιούνται κατά βάση organic υλικά, και εφαρμόζεται προσεγμένη και επιμελής προετοιμασία.

Ομάδα

thegrillhouseprojekt 10

Το the grill house projekt έχει αναθέσει τη δημιουργία του ξεχωριστού μενού του, σε ένα σεφ και τους βοηθούς του, οι οποίοι με την υπόλοιπη ομάδα η οποία στελεχώνει την κουζίνα, αναλαμβάνουν την ετοιμασία των πιάτων.

Σε μία φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, η ομάδα του the grill house projekt υποδέχεται και εξυπηρετεί τους θαμώνες. Θα το βρείτε στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου 177, Λεμεσός.

Facebook Page του the grill house projekt