Αρχική Πρόταση “The Limassol Eye” ή απλά, “Ο τροχός της Λεμεσού”

“The Limassol Eye” ή απλά, “Ο τροχός της Λεμεσού”

Αγαπητοί φίλοι. Σήμερα επαναφέρουμε την πρόταση μας, The Limassol Eye, την οποία πρωτο-προβάλαμε πριν από δυόμισυ χρόνια

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ.  

Επαναφέρουμε την πρόταση μας αυτή για δυο λόγους.

Πρώτον λόγω της πολύ μεγάλης αύξησης των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας, πολλοί από τους νέους επισκέπτες προφανώς δεν την έχουν δει και δεύτερο, την επαναφέρουμε λόγω και του γεγονότος ότι τα έργα ανάπλασης του πάρκου της επίχωσης βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Η πρόταση μας είναι απλή και αφορά την δημιουργία ενός τροχού, ο οποίος θα έχει βαγονάκια και θα τοποθετηθεί κάπου κοντά στην επίχωση. Μέσα από τα βαγονάκια θα μπορούσε κανείς από το σημείο αυτό κι΄ενώ θα γυρίζει ο τροχός και τα βαγονάκια, να θαυμάσει την ακτογραμμή και την πόλη της Λεμεσού, από άκρη σε άκρη.

Από το Ακρωτήρι μέχρι και την Μονή. Από την Μαρίνα, μέχρι και το Le Meridien. Από την παλιά πόλη μέχρι και το Τροόδος.

Με λίγα λόγια, εισηγούμαστε να γίνει κάτι όπως το The London Eye, κάτι το οποίο θα αναβαθμίσει βεβαίως κατά πολύ και το τουριστικό προιόν της Λεμεσού.

Κλείνοντας σας αναφέρουμε για ακόμη μια φορά ότι θα είμασταν ιδιαίτερα ευτυχής αν μας στέλνατε και τις δικές σας προτάσεις και εισηγήσεις στο email, [email protected], για να τις δημοσιεύσουμε….