Αρχική Τελευταία Νέα Το Μουσικό Λεωφορείο με το «The Xmas Music Love Tour” ταξιδεύει...

Το Μουσικό Λεωφορείο με το «The Xmas Music Love Tour” ταξιδεύει φέτος στη Λεμεσό!

Το Stelios Pissis Music Foundation, συνεχίζει και αυτά τα Χριστούγεννα την πρωτοβουλία της Μουσικής Δράσης Προσφοράς «The  Xmas Music Love Tour” φέρνοντας τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, μέσω live performances από επαγγελματίες μουσικούς και εμψυχωτές, κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής.

Το Μουσικό Λεωφορείο με το «The  Xmas Music Love Tour” ταξιδεύει φέτος στη Λεμεσό, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, κάνοντας εκκίνηση στο Δημαρχείο της πόλης υπό την αιγίδα του Δημάρχου κ. Νίκου Νικολαίδη, ο οποίος στις 9:15πμ θα κυρήξει την έναρξη της μουσικής διαδρομής στη Λεμεσό.  Με συνεπιβάτες γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες  και γεμάτο μελωδίες και αγάπη, τo μουσικό λεωφορείο της αγάπης θα κάνει στάση στο Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Ερυθρού Σταυρού «Στέλλα Σουλιώτη» στο ‘Ιδρυμα «Θεοτόκος», στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας «Απόστολος Λουκάς», στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης «ΕΛΠΙΔΑ» ΙΘ και στη Στέγη Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα».

Συνεπιβάτες στη μουσική διαδρομή αγάπης οι Άγγελος Αυγουστή, Άγγελος Μιχαηλούδης, Αλέξια Πισσαρίδη, Δημήτρης Μεσημέρης, Κυριάκος Καμαρλίγκος, Μαρία Θεοδότου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Μυρτώ Μελετίου, Σάρα Πατσαλίδου, Σταύρος Σταύρου, Χριστίνα Κυριάκου και Χριστίνα Μεταξά, οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνές τους σκορπίζoντας απλόχερα τη δύναμη της μουσικής και θυμίζοντάς μας ότι η αγάπη είναι πάντοτε η πιο όμορφη διαδρομή!

Το Stelios Pissis Music Foundation δημιουργήθηκε με προτροπή του Κύπριου συνθέτη Στέλιου Πισή, που παρά την ασθένεια της μυϊκής δυστροφίας η οποία τον καθηλώνει στο κρεβάτι, συνθέτει και ενορχηστρώνει τη μουσική του χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση των ματιών του. Το Foundation έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη, μέσω μουσικών δράσεων, ατόμων που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής, προσφέροντας μέσα από τη μουσική δύναμη ζωής.