Αρχική Πρόταση Θέρετρο Minthis: από το όραμα στην πράξη (VIDEO)

Θέρετρο Minthis: από το όραμα στην πράξη (VIDEO)

Σε μια νέα εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών ετοιμάζεται να εισέλθει το θέρετρο MINTHIS καθώς οι κατασκευαστικές εργασίες των εγκαταστάσεων και των υποδομών του θερέτρου βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση τους.

 

Το μεγαλεπήβολο όραμα της Pafilia Property Developers για τη δημιουργία ενός θερέτρου – προορισμού που θα προσφέρει ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής γίνεται πλέον πραγματικότητα με το διεθνώς αναγνωρισμένο θέρετρο MINTHIS να ισχυροποιεί τη θέση του στην παγκόσμια αγορά ακινήτων ως μια εξαιρετική, αξιόπιστη και ασφαλής επενδυτική επιλογή.

Ενδεικτικό της παγκόσμιας απήχησης του MINTHIS, αποτελεί το γεγονός πως στο πολυτελές θέρετρο έχουν επενδύσει αγοραστές από 35 διαφορετικές εθνικότητες ενώ μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί και παραδοθεί πέραν των 200 οικιστικών μονάδων. Η επιτυχία του MINTHIS έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα λίγα θέρετρα σε όλη την Ευρώπη με σαφή όραμα και προσανατολισμό που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την αισθητική και τον χαρακτήρα του σχεδιασμού του και που σύντομα θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Επίσης, η επιτυχία του MINTHIS οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εύρος των επιλογών που προσφέρει στους επενδυτές η πολυβραβευμένη συλλογή ακινήτων του θερέτρου, η οποία περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις, βίλες και σουίτες, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Παρά την εξαιρετική ποιότητα του χαρτοφυλακίου της, η Pafilia δεν επαναπαύεται και επενδύει διαρκώς στην εξέλιξη και ανανέωση του, εισάγοντας νέα προϊόντα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η νέα σειρά επαύλεων με την ονομασία TOPOS, οι βίλλες Ridge Green και οι σουίτες Ezousa. Άλλωστε, αυτός ο δροσερός αέρας ανανέωσης, εμπλουτισμού και διαφοροποίησης είναι και ο λόγος που το MINTHIS ωριμάζει σαν θέρετρο και δεν γερνάει στο πέρασμα των χρόνων.

Την πολυτελή συλλογή ακινήτων του MINTHIS, εκτός από το εξαιρετικό γήπεδο γκολφ 18 οπών που βρίσκεται σε λειτουργία, θα πλαισιώνουν σύντομα μια πολυμορφική πλατεία με εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις και μίνι ποδοσφαίρου, εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι, ιππικό κέντρο, μονοπάτια της φύσης και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας. Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων θα σηματοδότηση ακόμη μια επιτυχία για το θέρετρο αλλά και την είσοδο του σε μια νέα συναρπαστική εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και ανέσεων.

Η κατασκευή των πολυαναμενόμενων εγκαταστάσεων έχει εισέλθει στα τελικά στάδια καθώς έχει ξεκινήσει η ρύθμιση και το φινίρισμα των εσωτερικών χώρων. Τα πολυτελή υλικά και η προσοχή στη λεπτομέρεια δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα που ξεπερνά τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από τα φωτορεαλιστικά προοπτικά απεικόνισης των χώρων που ετοιμάστηκαν κατά το στάδιο σχεδιασμού των εγκαταστάσεων.

Μαζί με τις εγκαταστάσεις, αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι εργασίες κατασκευής ενός εντυπωσιακού συμπλέγματος με 44 πολυτελείς σουίτες δύο υπνοδωματίων που θα είναι διαθέσιμες για ενοικίαση μικρής διάρκειας και θα προσφέρουν υπηρεσίες και ανέσεις πέντε αστέρων στο ευρύ κοινό. Τα Suites, αποτελούν ένα από τα πολλά παραδείγματα των επιτυχημένων προϊόντων του MINTHIS, οι πωλήσεις του οποίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και ολοκληρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Minthis έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στη Μεσόγειο και αποτελεί ένα ακόμη απτό παράδειγμα της πρωτοπορίας της Pafilia στον τομέα των ακινήτων εδώ και 40 χρόνια αλλά και της συνεχούς δέσμευσης της για αριστεία και καινοτομία. Είναι εξάλλου γνωστό ότι στο MINTHIS, όπως και σε κάθε άλλο έργο της, η Pafilia επενδύει σε συνεργασίες με διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικούς οίκους που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική των έργων τους και που συμμερίζονται το όραμα της εταιρείας για τη δημιουργία ενός θέρετρου προορισμού που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εμπειρίες, αξίες και συναισθήματα σε κάθε ιδιοκτήτη και σε κάθε επισκέπτη.

DJI 0134