Αρχική Πρόταση Τις Τρίτες γινόμαστε… λίγο πιο χαρούμενοι!

Τις Τρίτες γινόμαστε… λίγο πιο χαρούμενοι!

Οι Τρίτες μας έχουν γίνει πλέον… δυο φορές πιο νόστιμες!

Γιατί ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ στα PizzaExpress, απολαμβάνουμε ΔΥΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ €15!!

Σε μια ατμόσφαιρα οικεία και αγαπημένη, στα γνωστά μας εστιατόρια PizzaExpress Λεμεσού και Πάφου, οι αφοσιωμένοι pizzaiolos με τις ριγέ μπλούζες βάζουν όλο τους το μεράκι για να φτιάξουν τις νοστιμότερες Ιταλικές πίτσες.

Πετούν τη ζύμη ψηλά στον αέρα, έχοντας στα χέρια τους μια μυστική συνταγή και μια κληρονομιά πέντε ολόκληρων δεκαετιών που τους γεμίζει με περηφάνεια για αυτό που κάνουν. Χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα υλικά και ψήνουν πίτσα στον αυθεντικό ιταλικό φούρνο που ανάβει κάθε μέρα από το πρωί, για να δώσει στην πίτσα τη μοναδική, λαχταριστή της γεύση. Κάθε υλικό… και μια ιστορία.

APS 6412

Στα PizzaExpress όμως, δεν απολαμβάνεις μόνο το υπέροχο φαγητό. Απολαμβάνεις στιγμές. Εμπειρίες που μοιράζεσαι με τα δικά σου άτομα. Με την παρέα, την οικογένεια, το άλλο σου μισό. Έχεις να θυμάσαι μια υπέροχη βραδιά που βγήκες με τις κολλητές σου να ξεσκάσεις. Μια νύχτα για πίτσα και μπύρα με την αντροπαρέα. Ένα Κυριακάτικο μεσημέρι που ήθελες να πας κάπου με τα παιδιά, για να απολαύσουν το φαγητό τους και να νιώσουν ξεχωριστά. Ένα ήρεμο και ρομαντικό δείπνο με το άλλο σου μισό. Όλες αυτές τις φορές, οι άνθρωποι των PizzaExpress είχαν – και πάντα θα έχουν – ένα κοινό σκοπό: Να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο χαρούμενο με την πίτσα τους!

Limassol area111

Εμείς, σου προτείνουμε την επόμενη φορά να πας Τρίτη στα PizzaExpress. Γιατί τις Τρίτες έχεις πλέον την ευκαιρία να παραγγείλεις δυο κλασικές πίτσες με μόνο €15! Μάζεψε λοιπόν τους… pizza lovers σου και κάνε τους κι εσύ… λίγο πιο χαρούμενους αυτή την Τρίτη!

American hot Classic

 

Μάθε περισσότερα εδώ: http://pizzaexpress.com.cy/pizza-tuesdays/

Facebook: https://www.facebook.com/PizzaExpressCy/

Instagram: @pizzaexpresscy