Αρχική Αθλητικά Νέα Το δημόσιο «Ευχαριστώ» του Παύλου Κοντίδη στην Αννίτα Δημητρίου

Το δημόσιο «Ευχαριστώ» του Παύλου Κοντίδη στην Αννίτα Δημητρίου

Η απάντηση της Προέδρου της Βουλής…

 

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας, Παύλος Κοντίδης, με δημόσια ανάρτηση του ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλής, για την τιμητική απόδοση του μεταλλίου της Βουλής αλλά και για την αναγνώριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ταυτόχρονα για την προσπάθεια της να σταθεί δίπλα από την ομάδα των αθλητών της Ολυμπιακής αποστολής της Κύπρου και να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα τους ώστε να μπορούν οι κύπριοι και οι κύπριες αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται με ευνοϊκότερες συνθήκες με το εθνόσημο στο στήθος τους.

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου απάντησε λίγα λεπτά αργότερα ευχαριστώντας τον ίδιο για όσα προσφέρει και προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην Κύπρο μας και στον Αθλητισμό αλλά κυρίως για την συμβολή του στη στήριξη των υπολοίπων αθλητών για να αλλάξουν και να εκσυχρονιστούν οι συνθήκες προς το καλύτερο. «Προσωπικά και θεσμικά δίπλα σου», ανέφερε η Αννίτα Δημητρίου.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλη την ομάδα, η υποδοχή και η απόδοση του μεταλλίου με το έμβλημα της Βουλής των Αντιπροσώπων, από την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου, σε ένδειξη αναγνώρισης της άξιας εκπροσώπησης της Κύπρου στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024.
To ειλικρινές ενδιαφέρον της κυρίας Προέδρου για την προετοιμασία μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, είναι θετικός οιωνός ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνουν βήματα προόδου και η #teamcyprus 🇨🇾 θα είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη στο #LA2028»
Η απάντηση της ΠτΒ:
«Αγαπητέ μου Παύλο, Pavlos Kontides εγώ σε ευχαριστώ. Για ό,τι κάνεις, ό,τι προσφέρεις και για την περηφάνεια που μας γεμίζεις κάθε φορά. Κυρίως όμως σε ευχαριστώ που στηρίζεις τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες και είσαι πρόθυμος να συμβάλεις να αλλάξουν και να εκσυγχρονιστούν πράγματα προς το καλύτερο ούτως ώστε περισσότερες ευκαιρίες και νέοι αθλητές να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου. Προσωπικά και θεσμικά, δίπλα σου!»