Αρχική Τελευταία Νέα Από το πάθος στο λάθος και από κουρσάρος για μια στιγμή… στο...

Από το πάθος στο λάθος και από κουρσάρος για μια στιγμή… στο θάνατο

Στην μαύρη λίστα των θυμάτων καταγράφηκαν σήμερα άλλοι δυο νέοι… Ο Μαρίνος και ο Νικόλας! Όσο σκληρό και να ακούγεται, δυστυχώς δεν θα είναι οι τελευταίοι!
 
Για ένα λάθος, για μια στιγμή, συνάνθρωποι μας σβήνουν στον μολώχ της ασφάλτου. Νέα παιδιά γεμάτα όνειρα και δίψα για ζωή. Και πριν καλά καλά αρχίσουν να ανοίγουν τα φτερά τους, ένα πάθος που εξελίσσεται σε λάθος, τους οδηγεί στο θάνατο.
 
Πολλές φορές, οι συμβουλές που μας δίνουν ή που ακούμε είτε από τους μεγαλύτερους μας είτε από την αστυνομία (να φοράτε τα κράνη σας, μην τρέχετε κτλ) ακούγονται πολύ τυποποιημένες και στερεότυπες και πιστεύουμε ότι δεν είναι για μας. Ότι είναι για τους άλλους και ότι ο κίνδυνος είναι μακριά από εμάς. Και εκεί είναι το μεγάλο λάθος… Και το πάθος ενός κουρσάρου της ασφάλτου γίνεται υπεράνω, χωρίς να υπολογίζει ότι ο θάνατος είναι μόνο «ένα τσιγάρο δρόμος».  
 
Ο Μαρίνος Κωνσταντίνου, 20 ετών και ο Νικόλας Πέρικος, 24 ετών, και οι δύο από τη Λεμεσό, ήταν αχώριστοι φίλοι. Έτσι και «έφυγαν» για το μεγάλο ταξίδι…